Modalitats i Itineraris
El nostre Batxillerat
L’etapa de Batxillerat proporciona a l’alumnat els coneixements, habilitats i disposicions necessàries per desenvolupar les seves capacitats en la indagació, recerca i anàlisi crítica augmentant la seva curiositat pel món que els envolta, construint una base sòlida pel seu futur. Amb aquest objectiu hem dissenyat un Batxillerat que proporciona a l’alumnat eines per pensar, predir, connectar, demostrar i explicar aquells reptes que els puguin encuriosir.
Volem que se n’adonin que els diferents itineraris del Batxillerat són camins complementaris que els enriquiran en el seu aprenentatge, perquè qualsevol repte científic està connectat amb una necessitat social i qualsevol necessitat social origina un nou repte científic.
Modalitat Ciències i Tecnologia
L’objectiu del Batxillerat Científic i Tecnològic és que l’alumnat pugui fer un diagnòstic de les principals necessitats del planeta i analitzar possibles solucions per poder viure en un món més sostenible, contrastar les recerques actuals però sense oblidar les aportacions dels investigadors i investigadores que han construït el coneixement científic al llarg de la història, entendre els fenòmens que els envolten i aprendre a plantejar hipòtesi per poder continuar una investigació.
Itineraris: a qui van adreçats?
A l’alumnat amb interès per les ciències experimentals, les matemàtiques, els estudis relacionats amb continguts científicosanitaris i el món dels processos tecnològics dels materials, instruments, aparells i màquines que s’utilitzen en la producció de béns i serveis.
Itinerari Ciències Biosanitàries
Itinerari Enginyeria Bàsica
Itinerari Ciències Ambientals
Itinerari Industrial i Arquitectura
Modalitat
Humanística i Social
L’objectiu del Batxillerat Humanístic i Social és que l’alumnat pugui fer un diagnòstic dels problemes socials, analitzar com són els fets culturals i com s’expressen, tenint present com som els humans, d’on venim, interessant-nos pel recorregut històric, i de reflexió que ens ha dut fins el nostre present. Amb aquest coneixement, l’alumnat ha de poder fer projeccions de diferents escenaris de futur, veient el punts forts, febles i, fins i tot, les seves contradiccions.
Itineraris: a qui van adreçats?
A l’alumnat amb inquietuds relacionades amb els estudis lingüístics i literaris, la filosofia, les manifestacions culturals, les ciències jurídiques, polítiques i econòmiques, la gestió i l’administració pública, la comunicació, les relacions públiques, la publicitat, el turisme i altres serveis d’oci.